top of page

Vad våra tidigare kunder sagt om oss

Retro mikrofon

Munchenbryggeriet
Stockholm

Girl power deluxe! GRACE satte fart på festen vi hade på Munchenbryggeriet på bästa möjliga sätt – de var också superbra att ha att göra med innan evenemanget.

Musikuppsättning

Kraftkällan evenemang

Vi kan inte vara mer nöjda; smidig kontakt, supertrevligt bemötande och flexibilitet på plats – och inte minst gåshud över hur bra ni är!

Musik blandning

Sunne kommun

Tack GRACE för mycket bra och proffsig underhållning i lördags på vår personalfest. Alla var supernöjda.

Färgade Teater Lights

Compro möten och event

Stort TACK för att ni, amazing GRACE tillsammans med oss skapade ett fantastiskt och lyckat event, med många intresserade event- och mötesbokare, på Luksusmandag på Grand Hotel Oslo.

Håller en mikrofon

ELGA/ITW Welding

Företagets 80 årsfest blev jättelyckat tack vare er! Proffsiga, duktiga och supercoola!

folkmassan

Sveriges Byggindustrier

Tack för att ni gjorde vår middag oförglömlig! Musik i världsklass! Humor! Glitter och flärd!

konsert Crowd

ÅF

Tusen, tusen tack!! Det blev en helt fantastisk kväll och jag är supernöjd. Vet att ni har lagt en massa tid och energi på att få allt precis så perfekt som det blev. Inte sista gången vi anlitar er när det är dags för party!

DJ Lights

Clarion Malmö Live

STORT TACK FÖR EN FANTASTISK SHOW!!!
Det blev ös hela kvällen som slutade med att ingen satt still, vilket var precis det vi ville! Mycket underhållande och grym show med otroligt bred kompetens, WE ARE IMPRESSED! Ses snart igen! 

Disco Lights

Euro Diagnostica, Malmö

Tusen tack för ert professionella uppträdande och show! Vi har enbart fått positiv feedback och hejarop vad gäller era framträdanden. Om någon vill ha referens så får de gärna vända sig till mig, jag skall ge de bästa referenser!

bottom of page