top of page
 • Vilken typ av musik framför ni?
  Vi har en stor repertoar som vi anpassar efter evenemanget, och efter önskemål. Men vi vågar säga att vi framför det allra mesta! Ibland i orginaltappning, och ibland i våra egna arrangemang. Det kan vara jazz, soul, rock, popballader, 50- & 60-tal, Lady Gaga, Abba, Tina Turner, Queen och Elvis. När sällskapet och stämningen passar för ett klassiskt inslag så har vi ett par mycket uppskattade nummer där vi gärna briljerar med lite operaflärd. Crossover deluxe!
 • Kan man önska låtar?
  Vi brukar försöka bemöta önskemål i största möjliga mån, det kan vara allt från specifika låtar till temakvällar. Det som avgör är oftast typen av evenemang, budget och framförhållning.
 • Hur gör man om man inte vet exakt vad man söker?
  Inga problem. Vi stämmer alltid av med den som bokar oss, vad det är för typ av tillställning. Om det är ett stort event? Temafest? Mindre företagsfest eller stor invigning? När vi vet vilken typ av stämning som önskas, och om det gäller kort uppträdande eller middagsunderhållning med hel show, så kommer vi med ett förslag! Man kan även ta hjälp av våra 3 färdiga förslag, som vi kallar: Rockigt & Rivigt, Folkligt & Festligt, Classy & Flashy. Läs mer här.
 • Uppträder ni med liveband eller musikbakgrunder?
  Oftast med professionellt inspelade bakgrunder men ibland även med liveband. Det som avgör är storleken på och budget av evenemanget.
 • Om vi önskar DJ, gör ni även det?"
  Ja vi kan boka DJ, liveband, partyband, mm och gör ett paketpris ihop med oss.
 • Ingår teknik när ni uppträder?
  Ja, det kan det göra. Vi försöker alltid stämma av med den som bokar oss, om det redan finns teknik på plats, som tex vid större företagsevent, färdiga evenemang mm. I så fall behöver vi ju inte hyra in teknik. I de fall som det behövs teknik så hyr vi in från mycket välrenommerade firmor som löser allt, så att upplevelsen av underhållningen blir så bra som möjligt.
 • Uppträder ni bara i Göteborg?
  Nej, vi jobbar över hela Sverige och Norden.
 • Hur lång effektiv speltid blir det på en kväll?
  Show- och middagsunderhållning är upplagd för att antingen levereras i korta delikata paket under ett evenemang, middag eller fest. Eller som en sammanhängande show i ca 60 minuter. Det senare alternativet passar bra till tex julshow eller konserthus-föreställning, medans det första alternativet med kortare inhopp passar bäst till företagsfester, företagsevent, invigningar, kickoff, bankett, mm. Då brukar det optimala vara ungefär 3 showuppträdanden á 10 minuter vardera. Då hinner gäster prata, mingla, bli serverade och äta också.
 • Vad kostar det? Priser?
  Beroende av storlek på event, lokal samt önskemål av repertoar/tema anpassas priset från 15 000 kr- 30 000 kr ex moms. Kan tillhandahålla teknik upp till ca 100 pers helt beroende på lokalt och event såklart. Vid större event som kräver mer teknik och ev tekniker samarbetar vi med flera olika ljudfirmor.
 • Arrangerar ni teambuilding eller kick off?
  Vi arrangerar teambuilding av olika slag som körslaget, quizz minishow eller andra typer av tävlingar/upptåg. Beroende på vald aktivitet så anpassas musikunderhållningen och kvällen brukar avslutas med ett partyset.
bottom of page