top of page
Showgruppen GRACE showpaket underhållning event kick off teambuilding fest show GRACE fest party

Våra showpaket

Vår musikaliska bredd öppnar upp för många möjligheter men för att göra det enkelt för er som vill boka oss, så har vi tagit fram tre paket att utgå ifrån. Ni kan givetvis också kontakta oss och ge lite info om ert evenemang så kommer vi med förslag på innehåll som kan göra er kväll magisk!

Allt hänger på vad man vill uppnå med tillställningen; stilfull bankett, publikbus eller klackarna i taket? Många av våra tidigare kunder har valt något av våra paket här nedan som utgångspunkt.

Folkligt Festligt Showgruppen GRACE underhållning event
FOLKLIGT & FESTLIGT
Välkända låtar med allsång

Här står publiken i fokus och sjunger gärna med, deltar i spontan musikquiz och om så önskas andra roliga upptåg som passar publiken eller evenemanget.

Rockigt och Rivigt showpaket GRACE underhållning event
ROCKIGT & RIVIGT
Vill ni ha drag och tempo?

Shownummer med fokus på rock och pop med lite mer lack och läder och en massa hits från bl. a Tina Turner, Pink, och AC/DC. Här brukar det ofta bli klackarna i taket!

Classy Flashy showpaket showgruppen GRACE underhållning event
CLASSY & FLASHY
Stilfullt, glitter och glamour

Vi bjuder på jazz, soul, powerballader och lite välkända opera-inslag som pricken över i’t. Du kan luta dig tillbaka och njuta av stämningsfull underhållning.

”Vi kan inte vara mer nöjda; smidig kontakt, supertrevligt bemötande och flexibilitet på plats – och inte minst gåshud över hur bra ni är!

                                                             - Kraftkällan evenemang

bottom of page